Trosobni apartma s spalnicami na zgornjem nivoju

Trosobni apartma v dveh nivojih velikosti 65m2 (1. nadstropje, sredina).

Apartma ima dve spalnici, ki sta na zgornjem nivoju apartmaja, kot tudi ena kopalnica. Dostop do zgornjega nivoja je znotraj apartmaja.

Večja spalnica ima zakonsko ležišče velikosti 180x200cm, manjša spalnica ima dve enojni postelji velikosti 90x200. Vsa posteljnina in brisače so nameščene pred predajo apartmaja v uporabo.

Na primarnem nivoju je poleg druge kopalnice še polno opremljena kuhinja, vključno s pečico, indukcijsko ploščo, avtomatom za kavo, strojem za pomivanje posode. Del kuhinje je še jedilni kotiček z jedilno mizo in udobnimi stoli.

Dnevni prostor je opremljen z modernim trosedom za uživanje v ogledu vaših najljubših TV programov (satelitska TV) na velikem flat screen TV-ju nameščenem na steno. Po potrebi se trosed lahko uporabi tudi kot pomožno ležišče. Drseča panoramska okna se odprejo na 18 m2 veliko teraso opremljeno z mizo, stoli in sušilom za mokre brisače. Celotni apartma je pokrit z wi-fi signalom.

Vsi apartmaji imajo dostop do letne kuhinje oz. žara, oglje si vsaka družba nabavlja sama. Vsakem apartmaju pripada eno parkirno mesto. Vsi apartmaji imajo klima naprave. V hladnejših mesecih se celoten objekt greje preko talnega gretja.

Apartma je namenjen štiričlanski družini.

  • 2
  • 5ka_loeni_leii
  • 5ka_stanovanje
  • 5ka_stanovanje2