Trosobni apartma na dveh nivojih

Trosobni apartma v dveh nivojih velikosti 73m2 (1. nadstropje, vzhodna lega).

Obe spalnici imata zakonski ležišči, velikost postelj je 180x200cm. Vsaka spalnica ima svojo kopalnico z bidejem in tuš kabino. Vsa posteljnina in brisače so nameščene pred predajo apartmaja v uporabo.

Na primarnem nivoju je polno opremljena kuhinja, vključno s pečico, indukcijsko ploščo, avtomatom za kavo, strojem za pomivanje posode. Apartma ima tudi jedilni kotiček z jedilno mizo in udobnimi stoli.

Dnevni prostor je opremljen z modernim trosedom za uživanje v ogledu vaših najljubših TV programov (satelitska TV) na velikem flat screen TV-ju nameščenem na steno. Po potrebi se trosed lahko uporabi tudi kot pomožno ležišče. Drseča panoramska okna se odprejo na 20 m2 veliko teraso opremljeno z mizo, stoli in sušilom za mokre brisače. Celotni apartma je pokrit z wi-fi signalom.

Stopnišče znotraj apartmaja vodi v zgornji nivo, kjer je prelepa svetla galerija, še ena privatna terasa, druga spalnica in druga kopalnica.

Vsi apartmaji imajo dostop do letne kuhinje oz. žara, oglje si vsaka družba nabavlja sama. Vsakem apartmaju pripada eno parkirno mesto. Vsi apartmaji imajo klima naprave. V hladnejših mesecih se celoten objekt greje preko talnega gretja.

Apartma je namenjen štirim odraslim oziroma večji družini.

  • 6ka_kuhinja
  • 6ka_postelja3
  • 6ka_razgled1
  • 6ka_stopnie