Dvosobni apartma s teraso

Dvosobni apartma v pritličju velikosti 52m2 na zahodni strani objekta. Vključuje spalnico z zakonsko posteljo velikosti 180x200 cm, kopalnica z bidejem in kopalno kadjo. Vsa posteljnina in brisače so nameščene ob predaji apartmaja v uporabo.

Kuhinja je polno opremljena, vključno s pečico, indukcijsko ploščo, avtomatom za kavo, strojem za pomivanje posode. Apartma ima tudi jedilni kotiček z jedilno mizo in udobnimi stoli.

Dnevni prostor je opremljen z modernim trosedom za uživanje v ogledu vaših najljubših TV programov (satelitska TV) na velikem flat screen TV-ju nameščenem na steno. Po potrebi se trosed lahko uporabi tudi kot pomožno ležišče. Vsa okna nudijo zvočno in toplotno izolacijo, zastirajo se z žaluzijami s pritiskom na gumb.

Celotni apartma je pokrit z wi-fi signalom. Drseča panoramska okna se odprejo na veliko teraso opremljeno z mizo, stoli in sušilom za mokre brisače.

Vsi apartmaji imajo dostop do letne kuhinje oz. žara, oglje si vsaka družba nabavlja sama. Vsakem apartmaju pripada eno parkirno mesto. Vsi apartmaji imajo klima naprave. V hladnejših mesecih se celoten objekt greje preko talnega gretja.

Apartma je namenjen dvema odraslima oz. družini z do največ 1 otrokom.

  • 1ka_kozarci
  • 1ka_kuhinja
  • 1ka_pogrinjek
  • 1ka_postelja